dimecres, 18 de maig del 2011

Benvinguts a la nostra web!


Des de l'any 1473,  la nissaga ceramista dels Marcó del municipi de Quart (Girona) queda acreditada documentalment en els arxius de la Corona d' Aragó i en la Confraria dels Ollers de Quart.

CERÀMIQUES MARCÓ és el fruït de més de 500 anys d'artesania, i és gràcies això que  disposem d'un rellevant fons d'art. Aquest està composat per obres d’artistes tant reconeguts com GUSTAU VIOLET, FIDEL AGUILAR, JORDI DALMAU, DOMÈNEC FITA, J.M. BUSQUETS, J. PASTOR I BARON o l’atribuïda a ARÍSTIDES MAILLOL. També disposem de reproduccions d’originals del MUSEU DEL LOUVRE DE PARIS, de les RUÏNES D'EMPÚRIES, de frisos i capitells de la CATEDRAL DE GIRONA i dels monestirs de SANT BENET DE BAGES, de SANT CUGAT i de  SANT MIQUEL DE CUIXÀ, així com de diferents relleus de SANT PERE DE GALLIGANS entre altres.

També comptem amb col·laboracions d’artistes i escultors actuals, cosa que possibilita la incorporació constant d’obres noves i, al mateix temps, la possibilitat d’adequar a les necessitats de cada client una peça determinada.

Al maig de 2004, ens ha estat atorgat per part de la Generalitat de Catalunya el distintiu del PRODUCTE ARTESÀ QUALIFICAT (PAQ), acreditatiu de la qualitat de les nostres peces, de la seva producció artesana i del detall utilitzat en la presentació de les mateixes.

La nostra obra es realitza en fang, amb diferents acabats propis d'aquest procés d'elaboració. Totes les peces són reproduccions de la peça original mitjançant motlle de guix i emmotllades a mà. El tracte personal que se’ls dóna fa que cada una es consideri peça única d’artesania. 

En definitiva, unes obres d'art ideals per DECORACIÓ, o REGAL D'EMPRESA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada